Fruit van Timco Nv

Fruit uit Haspengouw

Timco Fruit Nv is een familiebedrijf gelegen op de Tongersesteenweg 44 te Kortessem met als zaakvoerders Rudi Timmermans en echtgenote Karolien Boes.

Het bedrijf is opgedeeld in 4 takken :

– teelt van peren en appelen
– frambozen, bramen en rode bes onder beschermde teelt
– sorteren en verpakken van hardfruit
– teelt van rode bes, braam en frambozenplanten

Andere zachtfruitplanten worden op bestelling geteeld.

HET VERSCHIL MAKEN.

Rudi Timmermans en zijn vrouw Karolien weten zeer goed waarmee dat ze bezig zijn en willen zich duidelijk onderscheiden van de grijze middenmoot in fruitteeltland.

Zij brengen deze overtuiging ook daadwerkelijk in de praktijk op hun fruitbedrijf “Timco-fruit” in Kortessem.

Rudi is een gedreven ondernemer die van bij de opstart van zijn bedrijf geopteerd heeft om de dingen niet gewoon te doen. Hij heeft gekozen voor het iets moeilijkere traject waarbij elke keuze uitgebreid beredeneerd wordt. Niet meelopen met de grote groep maar weloverwogen en zeer planmatig werken aan een gestage groei kenmerkt Timco fruit.

FIERHEID IS DE BASIS.

“Goede waar verkoopt zichzelf” is een gezegde wat zeker niet volledig klopt. Ook om te verkopen moet men inspanningen leveren en ook hier komt het erop aan om zich te onderscheiden. Beter doen, betrouwbaarder en flexibeler zijn hangt dikwijls af van de details in de verzorging van zijn producten. Deze details maken een reputatie of breken deze.

Bij Timcofruit stellen we vast dat er voortdurend gezocht wordt om in alle details voortdurend vooruitgang te boeken en daardoor vind je het fruit van Rudi en Karolien terug tot in Rusland!

 

FRUITBEDELING IN LOKALE SCHOLEN

Rudi en Karolien zijn mee betrokken in de jaarlijkse fruitbedeling in de lokale scholen in Kortessem, Vliermaal, Vliermaalroot, Zammelen en Guigoven. Tot groot genoegen van vele kleine gasten!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*